ConsultingKids als nieuw label van PRCS

Trots! Sinds eind vorig jaar opereert ConsultingKids als label van PRCS, voor de Nederlandse markt. Na een periode van snuffelen aan elkaar middels een mooie samenwerking voor Provincie Zuid Holland, bleek ConsultingKids de perfecte match voor PRCS. Inmiddels worden er al meerdere opdrachten samen gedaan voor gemeenten, provincies, waterschappen en Zelfstandige Bestuursorganen. Dit alles onder de noemer: ConsultingKids powered by PRCS

Wat is het? ConsultingKids biedt verfrissende oplossingen voor complexe volwassen vraagstukken gebaseerd op de onbevangen creatieve denkkracht van kinderen.  Daarmee creëert het beweging in organisaties, geeft het op professionele en impact volle manier invulling aan participatie. Het mooie? Kinderen leren probleemoplossende vaardigheden die velen van ons pas later in ons werkende leven meekrijgen maar eigenlijk graag al veel eerder hadden willen weten…

Bas Warmerdam, oprichter ConsultingKids: ‘PRCS is echt een mooie eigenwijze club mensen bij elkaar. En dat bedoel ik positief!. Heel divers, slim, makkelijk in de omgang, vooral no-nonsense en goede dingen willen doen. Met een dijk aan ervaring. Een hele mooi match! PRCS heeft een fantastisch (kennis)netwerk waarmee we samen ConsultingKids in Nederland nog mooier kunnen maken. Daarnaast bijzonder fijn om met een club samen te werken met vooral mede-ondernemers. Dat geeft een drive die goed past bij het ‘DNA’ van ConsultingKids!

Met PRCS zetten we ons ruim 11 jaar in om organisatie te begeleiden de juiste keuzes voor morgen te maken. Middels een integrale aanpak op het gebied van leiderschapsontwikkeling, organisatievernieuwing en -optimalisatie  en teamcoaching. We hadden al een tijd de behoefte om toekomstige generaties denkers aan ons te koppelen, te integreren in onze aanpak richting de klant. De strategische samenwerking met Student Consultant was een eerste stap. ConsultingKids voegt hier nog weer een nieuwe toekomstige generatie aan toe. Denkkracht van morgen voor de uitdagingen van nu. ConsultingKids past perfect binnen PRCS. Het brengt een extra frisse blik en een andere kijk. Een mooie aanvulling op onze huidige manier van werken voor onze bestaande en nieuwe klanten’ aldus Remco Griep van PRCS.

Meer weten over ConsultingKids (aanpak, voorbeelden opdrachtgevers en meer)? Lees het hier of neem contact op met Bas Warmerdam.

 

IMPRESSIE VAN CONSULTINGKIDS IN CIJFERS EN BEELDEN

0
Opdrachten

waar wij samen met de mensen in de organisaties aan hebben gewerkt

0
Landen

waar we de creatieve denkkracht van kinderen hebben losgelaten op volwassen vraagstukken

0
Kinderen

die wij probleemoplossende vaardigheden hebben geleerd en zijn benoemd tot junior Consultant

0
verfrissende oplossingen

en interventies die wij opdrachtgevers hebben geboden en impact mee maken

Ontelbaar

Vaak genieten

 met opdrachtgevers van de verfrissing, inspiratie en plezier die we in de samenwerking beleven

Ik HEB EEN VRAAG...

Wil je een online afspraak inplannen om eens kennis te maken of kunnen we je met iets heel anders helpen? Maak je keuze, deel je gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Of bel direct 0652881023

Postadres

ConsultingKids B.V.
Minervalaan 7
2314 BT Leiden

 

Bezoekadres

Area071
Sisalbaan 5a
2352AZ  Leiderdorp

Contact

E. info@consultingkids.nl
T. 0652881023

Bedrijfsinformatie

KvK-nummer 74167790