VERFRISSENDE OPLOSSINGEN VOOR VOLWASSEN VRAAGSTUKKEN

Het wereldbeeld van kinderen is anders dan dat van volwassenen. Kinderen zijn onbevooroordeeld, stellen vragen die wij als volwassenen niet durven stellenen komen met gedachten die niet bij ons op komen. ConsultingKids boort deze andere manier van denken aan; Geïnspireerd door de verfrissende ideeën van kinderen komen we tot oplossingen om organisaties en onze samenleving verder helpen. Thema’s voor volwassen vraagstukken variëren van ‘beleid armoede & schulden’ tot  ‘omgevingsmanagement’ en van ‘Innoveren met burgers & medewerkers’ tot ‘organisatieontwikkeling’. Bepaald geen kinderachtige vraagstukken dus en met als vertrekpunt jullie top 5 uitdagingen. Ongeacht complexiteit! Resulterend in, naar de volwassen wereld terugvertaalde, verfrissende adviezen waar je mee verder kunt.

Win-win voor organisaties en kinderen

Daarnaast reiken we kinderen methoden en technieken van gerenommeerde adviesbureaus en bekende managementboeken aan die vertaald zijn naar hun belevingswereld. Zo leren we kinderen probleemoplossende vaardigheden die velen van ons pas later in ons werkende leven meekrijgen maar eigen graag al veel eerder hadden willen weten…

INNOVATIEF - PROFESSIONEEL - PARTICIPATIEF!

Ik kom graag in contact

We denken graag met je mee, beantwoorden vragen die je hebt en/of delen leuke voorbeelden uit de praktijk. Kortom geef hiernaast aan waar we je mee kunnen helpen en we plannen iets in.

Of bel/mail direct met Bas Warmerdam op 06-52881023 / bas@consultingkids.nl

Bas Warmerdam

Oprichter ConsultingKids

POWERED BY PRCS

ConsultingKids is een zelfstandig label van PRCS, een integraal veranderbureau voor organisaties van morgen en partner in ontwikkeling.

In een steeds sneller veranderende wereld, waar morgen soms totaal anders is dan vandaag, helpt PRCS organisaties onderweg keuzes te maken en hun aanpassingsvermogen te vergroten.

We helpen organisaties verandering en vernieuwing te omarmen, te benutten, te realiseren en te vermenigvuldigen. Met oog voor mens én organisatie, cultuur én spelregels, zacht én hard. In samenhang. En optimaal op elkaar ingespeeld.

Om ook morgen nog relevant te zijn.

Meer weten? Neem contact op met ons kantoor via 06 528 81 023  of info@consultingkids.nl

Bas Warmerdam

Oprichter ConsultingKids

Postadres

ConsultingKids B.V.
Minervalaan 7
2314 BT Leiden

 

Bezoekadres

PRCS / ConsultingKids
Joris van den Berghweg 103 Hal B Oost 1067 HP Amsterdam

Bedrijfsinformatie

KvK-nummer 74167790