Vakantieboek ConsultingKids

DOOR kinderen VOOR kinderen (of ouderen!)

Uit een ConsultingKids traject rond het thema “armoede en kansongelijkheid” voor de gemeente Zaanstad gaven kinderen mee dat het slim is om (in volwassentaal) ook in de vakanties ontwikkeling te stimuleren bij kinderen.


Door kinderen voor kinderen

De insteek: informeren, prikkelen, plezier EN samen met de kinderen. Kortom kinderen uit de eigen gemeente bieden de inspiratie voor inhoud, opmaak en insteek! Dit heeft geresulteerd in gave DOE- EN DENK boeken voor afgelopen kerst- en meivakantie. Bij deze laatste hebben meer dan 5000 kinderen meegedacht/boeken aangevraagd in Zaanstad!


Door kinderen voor ouderen

Getriggerd door een mooi initiatief gezien op het jeugdjournaal willen we dezelfde insteek nu ook toepassen voor ouderen. Dus een magazine door kinderen voor ouderen om een hart onder de riem te steken in deze vreemde en soms lastige tijden waarin we op afstand leven en geen of nauwelijks bezoek mogen ontvangen.


Eén of beide opties ook interessant voor jullie gemeente? Stuur een mail naar bas@consultingkids of bel 0652881023 en we gaan in gesprek.


Tip: wees er snel bij want we hebben niet heel veel weken meer voordat de zomervakantie van start gaat (en samenwerking met klassen in jullie gemeente niet meer mogelijk is).

Postadres

ConsultingKids
Vitruviusstraat 150
2314CW  Leiden

Bezoekadres

Area71
Sisalbaan 5a
2352AZ  Leiderdorp

Contact

E. info@consultingkids.nl
T. +31 (0) 652 881 023

Bedrijfsinformatie

KvK-nummer 59896590
BTW-nummer NL183852667B01